You are here:

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις κάθετες περσίδες

Ανακαλύψτε τις κάθετες περσίδες ως ιδανική επιλογή για εσωτερικές λύσεις σκίασης, συνδυάζοντας άψογα την πρακτικότητα με την αισθητική.

Οι κάθετες περσίδες ιδανικές για το σπίτι και το γραφείο

Οι κάθετες περσίδες αποτελούν μία εξαιρετική επιλογή για την εσωτερική σκίαση σε σπίτια και γραφεία. Αποτελούν μία δημοφιλή και κομψή εναλλακτική λύση στην σκίαση των παραθύρων που κερδίζει συνεχώς έδαφος. Οι περσίδες είναι μία εκλεπτυσμένη επιλογή που διαχέει φυσικό φως μέσα στον χώρο, δίνοντας τη δυνατότητα στον χρήστη να ρυθμίσει το επίπεδο φωτεινότητας ανάλογα με τις ανάγκες του και παράλληλα να έχει την ιδιωτικότητα που χρειάζεται.

Η ευελιξία τους επιτρέπει την αποτελεσματική κάλυψη τόσο των παραθύρων όσο και των μπαλκονόπορτων, ενώ ταυτόχρονα προσθέτουν μία ιδιαίτερη αισθητική στο χώρο πέρα από τα συνηθισμένα. Η ποικιλία σε μηχανισμούς και υφάσματα επιτρέπει στον χρήστη να επιλέξει ανάμεσα σε πολλές αποχρώσεις, υφές και διαστάσεις, προσαρμόζοντας τις περσίδες ακριβώς στο στυλ και τις ανάγκες του χώρου.

Αν αναζητάτε λύσεις που συνδυάζουν λειτουργικότητα και αισθητική, οι κάθετες περσίδες αναδεικνύονται ως μία από τις πιο ιδανικές επιλογές για τη σκίαση εσωτερικών χώρων, προσδίδοντας στον χώρο μια διακριτική πολυτέλεια και λειτουργικότητα που ξεχωρίζει.

Κάθετες περσίδες με εντυπωσιακά υφάσματα screen και black out

Χρήση, λειτουργικότητα και οφέλη για τις κάθετες περσίδες

Έλεγχος φωτεινότητας με περιστροφή

Η δυνατότητα περιστροφής των φύλλων επιτρέπει τον πλήρη έλεγχο της σκίασης στο χώρο, αποτρέποντας  τον ήλιο αποτελεσματικότερα και παρέχοντας προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία ενώ παράλληλα αποτρέπει τη διαφυγή της θερμότητας κατά τους ψυχρούς μήνες.

Απομόνωση όποτε χρειάζεται

Επίσης οι κάθετες περσίδες σας παρέχουν την απόλυτη ιδιωτικότητα όταν είναι εντελώς κλειστές. Έτσι αν τα παράθυρά σας βλέπουν απευθείας σε δρόμους ή αν το δωμάτιό σας είναι εκτεθειμένο απέναντι σε άλλες ιδιοκτησίες, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι οι περσίδες θα σας κρατήσουν μακριά από τα περίεργα βλέμματα ενώ παράλληλα θα επιτρέπουν στο φως από τα παράθυρά σας να διαχέεται στο χώρο σας.

Το πλάτος προσαρμόζεται ανάλογα

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα των κάθετων περσίδων είναι όταν χρησιμοποιούνται για την κάλυψη μιας μπαλκονόπορτας, όπου μπορούν εύκολα να ανοιχτούν εν μέρει, επιτρέποντάς σας να μπείτε και να βγείτε , χωρίς να χρειαστεί να τις μαζέψετε πλήρως.

Επίσης το ύψος των κάθετων περσίδων  μπορεί να κάνει τα μικρά παράθυρα να φαίνονται μεγαλύτερα ενώ τα ψηλά παράθυρα και οι μπαλκονόπορτες φαίνονται πιο κομψές αφού τα κάθετα φύλλα καλύπτουν ολόκληρο το ύψος και το πλάτος τους.

Ανακαλύψτε στη Element στη Θεσσαλονίκη ευρεία γκάμα σε κάθετες περσίδες με κομψά υφάσματα,screen, blackout και ιδιαίτερα ξύλα & λειτουργικούς μηχανισμούς, με απεριόριστες δυνατότητες εφαρμογής.

Οι κάθετες περσίδες είναι μια επαγγελματική λύση για γραφεία και επαγγελματικούς χώρους

Ανακαινίστε τους εσωτερικούς χώρους της επιχείρησης σας με μοντέρνες κάθετες περσίδες. Οι περσίδες είναι κατάλληλες για αίθουσες συνεδριάσεων, για αίθουσες παρουσιάσεων, για διευθυντικά γραφεία και γενικά εργασιακούς χώρους και όπου χρειάζεται σκίαση, έλεγχος της φωτεινότητας, ιδιωτικότητα και σύγχρονο design.

Go Vertical ! We shade your windows with style!

Κάθετες περσίδες με εντυπωσιακά υφάσματα και καινοτόμους μηχανισμούς. Ανακαλύψτε τις επιλογές που έχετε στο showroom της Element στη Θεσσαλονίκη.

Βρείτε στην Element τις κάθετες περσίδες που ταιριάζουν στον χώρο σας

Η εντυπωσιακή ποικιλία των υφασμάτων σε χρώματα και υφές θα σας εκπλήξουν ευχάριστα καθώς θα σας δώσουν την δυνατότητα επιλογής μέσα από μία ευρεία γκάμα και θα καλύψουν όλους τους δυνατούς συνδυασμούς, ανάλογα με το διακοσμητικό στυλ που θέλετε να δώσετε στο χώρο σας. Συνδυάστε εμφάνιση, λειτουργία και χρησιμότητα και ξεχωρίστε. Στην Element μπορούμε να προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις σκίασης στις καλύτερες τιμές!

Συντήρηση & Υποστήριξη

Η συντήρηση τους  επίσης είναι μία εύκολη υπόθεση αφού το μόνο που έχετε να κάνετε είναι ένα απλό ξεσκόνισμα σε τακτά χρονικά διαστήματα, ενώ αν για οποιονδήποτε λόγο κάποιο εξάρτημα τους υποστεί ζημιά μπορεί εύκολα να αντικατασταθεί.

Ανακαλύψτε στη Element στη Θεσσαλονίκη ευρεία γκάμα σε κάθετες περσίδες με κομψά υφάσματα,screen, blackout και ιδιαίτερα ξύλα & λειτουργικούς μηχανισμούς, με απεριόριστες δυνατότητες εφαρμογής.

Σας περιμένουμε να βρούμε μαζί τις κάθετες περσίδες στο στυλ που προτιμάτε

Τώρα που μπορείτε να αποφασίσετε αν οι κάθετες περσίδες είναι η κατάλληλη λύση για την σκίαση των παραθύρων σας, βεβαιωθείτε ότι θα επισκεφθείτε το showroom της Element για να δείτε από κοντά την μεγάλη ποικιλία των υφασμάτων που διαθέτουμε και να επιλέξετε το κατάλληλο ύφασμα και την σωστή απόχρωση δίνοντας στυλ στη διακόσμηση του επαγγελματικού ή οικιακού σας χώρου.

Επίσης αναλαμβάνουμε αποστολές σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό με καθημερινές αποστολές. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 79 8867 ή στο [email protected]