Η εταιρεία

You are here:

We Are Element

Εστιάζουμε στην διαμόρφωση οικιακών και επαγγελματικών χώρων με συνέπεια και αξιοπιστία απέναντι στον πελάτη, παρέχοντας επιλεγμένα προϊόντα με εντυπωσιακή αισθητική και διαχρονική κομψότητα.

Σε ένα σύγχρονο και εκλεπτυσμένο περιβάλλον δημιουργούμε χώρους που αντανακλούν τον χαρακτήρα και το στιλ των πελατών μας διαθέτοντας  ιδιαίτερες συλλογές σε επιλεγμένα έπιπλα, εκλεπτυσμένες κουρτίνες, καινοτόμα συστήματα εσωτερικής σκίασης, κομψά χαλιά, ποιοτικά κουρτινόξυλα και εντυπωσιακές ταπετσαρίες τοίχου.

Στην Element-home διαθέτουμε συλλογές σε επιλεγμένα έπιπλα, σε υφάσματα κουρτινών & επίπλωσης και σε καινοτόμα συστήματα εσωτερικής σκίασης σε ρολοκουρτίνες, οριζόντιες & κάθετες περσίδες & πάνελ σκίασης.
element-home

Η πολιτική μας

Στην Element εστιάζουμε πάντα στην ικανοποίηση των απαιτήσεων και των προσδοκιών των πελατών μας και στοχεύουμε στην αύξηση του βαθμού εμπιστοσύνης τους, προς τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Για αυτόν το λόγο αναλαμβάνουμε τη σωστή μελέτη & επιμέτρηση  των χώρων όπου απαιτείται αλλά και την επίβλεψη και την άψογη τοποθέτηση των μηχανισμών και των υφασμάτων από εξειδικευμένο προσωπικό. Τέλος αναλαμβάνουμε την σωστή εκτέλεση των παραγγελιών μέσα στα συμφωνηθέντα χρονικά περιθώρια, σε συνδυασμό με την σωστή συσκευασία και μεταφορά των προϊόντων μας.

Η εμπειρία μας

Με μια πολυετή παρουσία στον κλάδο και μια αφοσίωση στην ποιότητα και την καινοτομία, έχουμε αποκτήσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας και έχουμε διαμορφώσει μια επιτυχημένη πορεία στο χώρο της εσωτερικής διακόσμησης.

Μέσα από την εμπειρία μας έχουμε καταφέρει να δημιουργούμε προτάσεις που ταιριάζουν στο στυλ και τις ανάγκες των πελατών μας, να επικοινωνούμε με σαφήνεια με τον πελάτη καθ’ όλη τη διαδικασία και να διασφαλίζουμε την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας από την αρχή μέχρι το τέλος του κάθε έργου που αναλαμβάνουμε.

element-home (2)

"Κάθε επίσκεψη στην Element αποτελεί μια ευκαιρία αναβάθμισης του χώρου σας, με κομψότητα"