Έκθεση

You are here:
Μοντέρνες κουρτίνες σαλονιού, τραπεζαρίας, κουζίνας, παιδικές, εφηβικές για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους.

Ανακαλύψτε στις συλλογές της Element, κουρτίνες σχεδιασμένες για να ικανοποιήσουν κάθε ανάγκη. Από κουρτίνες για ξενοδοχεία και επαγγελματικούς χώρους, μέχρι κουρτίνες σαλονιού, τραπεζαρίας, παιδικές, εφηβικές, κουζίνας και γραφείων, κάθε ύφασμα συνδυάζει ποιότητα, λειτουργικότητα και στυλ. Με σχέδια μοντέρνα και διαχρονικά, οι κουρτίνες μας είναι η ιδανική επιλογή για να δημιουργήσετε την ατμόσφαιρα που επιθυμείτε.

Στην Element διαθέτουμε έπιπλα σχεδιασμένα για να αναβαθμίσουν κάθε χώρο. Από καναπέδες, πολυθρόνες  και καρέκλες με μοντέρνο ή κλασικό design, μέχρι τραπεζαρίες, μπουφέδες και τραπεζάκια σαλονιού που προσδίδουν λειτουργικότητα και στυλ. Κάθε προϊόν μας αντικατοπτρίζει την ποιότητα και την αισθητική που μας διακρίνει, προσφέροντας άνεση και πρακτικότητα στην καθημερινότητά σας. 

Μοντέρνα έπιπλα - καναπέδες-τραπεζαρίες-πολυθρόνες-μπουφέδες-καρέκλες-τραπεζάκια σαλονιού στην Element με έδρα τη Θεσσαλονίκη
Υφάσματα επιπλώσεων που χαρακτηρίζονται από το ιδιαίτερο σχεδιασμό τους και την μοναδικότητα τους σε υφή και στυλ. Απευθύνονται στο κοινό που θέλει να ξεχωρίσει και να αναδείξει κάποιον χώρο δίνοντας του ένα ιδιαίτερο στίγμα και υψηλή αισθητική.

Ανακαλύψτε την ποικιλία σε  υφάσματα επιπλώσεων, της Element, σχεδιασμένα για επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους, εξαιρετικά τόσο για εσωτερική όσο και για εξωτερική χρήση. Εκλεπτυσμένα μονόχρωμα υφάσματα επιπλώσεων και υφάσματα με σχέδια που προσδίδουν διαχρονική κομψότητα και στυλ στην εφαρμογή τους. Κάθε ύφασμα είναι επιλεγμένο με προσοχή για να προσφέρει υψηλή ποιότητα, ανθεκτικότητα και αισθητική απόλαυση στο καθημερινό σας περιβάλλον. 

Στην Element θα βρείτε μία ευρεία γκάμα συστημάτων σκίασης σχεδιασμένα για να προσφέρουν λύσεις για κάθε τύπο χώρου. Από ρολοκουρτίνες και κάθετες περσίδες, μέχρι οριζόντιες ξύλινες και μεταλλικές περσίδες, καθώς και πάνελ σκίασης αλλά και κάθετες ξύλινες περσίδες, κάθε σύστημα συνδυάζει λειτουργικότητα και στυλ. Τόσο με τα ηλεκτροκίνητα συστήματα σκίασης όσο και με τα χειροκίνητα, προσφέρουμε ευελιξία και άνεση στη χρήση, εξασφαλίζοντας την ιδανική σκίαση και αναβάθμιση του χώρο σας.

Καινοτόμα συστήματα εσωτερικής σκίασης. Εντυπωσιακές ρολοκουρτίνες, κάθετες περσίδες, οριζόντιες ξύλινες περσίδες, πάνελ
Κουρτινόξυλα και κουρτινόβεργες μεταλλικές και σφυρήλατες και κουρτινόξυλα πλακέ σε πολλές αποχρώσεις.

Ανακαλύψτε στη συλλογή μας κουρτινόξυλα και κουρτινόβεργες σχεδιασμένες για να αναδείξουν και να διακοσμήσουν τον χώρο σας με στυλ και λειτουργικότητα. Από μεταλλικές και βαμμένες κουρτινόβεργες μέχρι σφυρήλατα και πλακέ κουρτινόξυλα, καθώς και κορνίζες αλουμινίου ή ξύλινες, κάθε προϊόν προσφέρει ανθεκτικότητα και αισθητική. Επιλέξτε το σχέδιο και το υλικό που ταιριάζει καλύτερα στον χώρο σας και δημιουργήστε μια μοναδική ατμόσφαιρα.

Στη συλλογή μας θα βρείτε  επιλεγμένες μοκέτες και χαλιά, σχεδιασμένα για να προσφέρουν άνεση και στυλ σε κάθε χώρο. Από τα χειροποίητα μάλλινα χαλιά, τα μεταξωτά, τα χαλιά μηχανής, τα καλοκαιρινά, μέχρι τις επαγγελματικές και οικιακές μοκέτες, κάθε προϊόν διακρίνεται για την κορυφαία ποιότητα και την εξαιρετική αντοχή του στο χρόνο. Επιλέξτε τα χαλιά ή τις μοκέτες που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες και το στυλ του χώρου σας και απολαύστε μια αίσθηση πολυτέλειας και άνεσης σε κάθε σας βήμα.

Εντυπωσιακά χαλιά χειροποίητα μεταξωτά και μάλλινα, καλοκαιρινά χαλιά και μοκέτες και χαλιά με το μέτρο, σε κορυφαία ποιότητα.
Πολυτελείς ταπετσαρίες τοίχου με κομψή εμφάνιση & ταπετσαρίες παιδικές και εφηβικές με παραστάσεις.

Ανακαλύψτε τις ιδιαίτερες ταπετσαρίες τοίχου της Element, σχεδιασμένες για να δώσουν μια ξεχωριστή πινελιά στον χώρο σας. Τόσο οι ταπετσαρίες τοίχου με ανάγλυφη υφή, όσο και οι παιδικές και εφηβικές ταπετσαρίες, με παραστάσεις και θέματα, που μπορούν να προσαρμοστούν σε επιθυμητές διαστάσεις, κάθε σχέδιο προσφέρει μια μοναδική ατμόσφαιρα και εκφράζει το στυλ και την προσωπικότητα του κάθε χώρου. Επιλέξτε τις ταπετσαρίες τοίχου που αντανακλούν την αισθητική σας και δημιουργήστε έναν χώρο που θα εντυπωσιάζει και θα εμπνέει.