Υφάσματα επιπλώσεων

You are here:
Υφάσματα επίπλωσης αδιάβροχα, αλέκιαστα, easy clean
Υφάσματα επίπλωσης αδιάβροχα, αλέκιαστα, easy clean, pet frendly

Υφάσματα επιπλώσεων με πρωτοποριακό design!

Υφάσματα επιπλώσεων από επώνυμους οίκους του εξωτερικού, με υψηλές προδιαγραφές.

Όλα τα υφάσματα επιπλώσεων της Element χαρακτηρίζονται από το ιδιαίτερο σχεδιασμό τους και την μοναδικότητα τους σε υφή και στυλ. Απευθύνονται στο κοινό που θέλει να ξεχωρίσει και να αναδείξει κάποιον χώρο δίνοντας του ένα ιδιαίτερο στίγμα υψηλής αισθητικής.

Ποικιλία σχεδίων & χρωμάτων

Υφάσματα επίπλωσης αδιάβροχα, αλέκιαστα, pet friendly, easy clean

Οι συλλογές μας στα υφάσματα επιπλώσεων, είναι πάντα ενημερωμένες και ανανεώνονται συνεχώς ακολουθώντας τις τάσεις της εσωτερικής διακόσμησης.

Στην Element, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε υφάσματα επιπλώσεων όπως βελούδο, λινό, μπουκλέ, ψαθωτό  και τεχνόδερμα, αλλά και υφάσματα outdoor για πισινές & εξωτερικούς χώρους εστίασης και ξενοδοχείων.

Ποιότητα

Αδιάβροχα υφάσματα επίπλωσης, pet friendly

Όλα μας τα υφάσματα επίπλωσης χαρακτηρίζονται από την υψηλή αντοχή και την ιδιαίτερη ανθεκτικότητα, σε βαριά επαγγελματική και οικιακή χρήση.

Συνοδεύονται από τεχνικές προδιαγραφές όπως βραδυφλεγίας, αδιαβροχοποίησης, αντιβακτηριακές και με υψηλές αντοχές στα τεστ τριβής.

Εδώ επίσης θα βρείτε υφάσματα easy clean , αδιάβροχα, αλέκιαστα, pet friendly και με τεχνολογία aquaclean που θα σας επιτρέψουν να καθαρίσετε από το ύφασμα σας και τον πιο δύσκολο λεκέ, μόνο με νερό!

Εξυπηρέτηση

Υφάσματα επίπλωσης αδιάβροχα, αλέκιαστα, pet friendly, easy clean

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, διαθέτουμε εξειδικευμένα συνεργεία, για την τοποθέτηση ή αλλαγή των υφασμάτων επίπλωσης.

Προτεινόμενα υφάσματα επιπλώσεων

Δείτε περισσότερα υφάσματα επίπλωσης

Εξερευνήστε την ποικιλία των  υφασμάτων επίπλωσης που προσφέρουμε, ώστε να βρείτε το ιδανικό ύφασμα που θα αναδείξει το στυλ και την προσωπικότητα του χώρου σας.

 

Εμπνευστείτε

Με τη συνεχή ενημέρωση της συλλογής μας σε ιδιαίτερα υφάσματα επίπλωσης, διασφαλίζουμε ότι προσφέρουμε τις τελευταίες τάσεις στον χώρο της εσωτερικής διακόσμησης, ενώ παράλληλα διατηρούμε την υψηλή ποιότητα και λειτουργικότητα που χαρακτηρίζει τα προϊόντα μας.

Επισκεφθείτε το showroom της Element στη Θεσσαλονίκη για να δείτε από κοντά υφάσματα επιπλώσεων που θα αναδείξουν το χώρο σας ή αγοράστε τα υφάσματα της επιλογής σας, on line από το e-shop μας.