Κορνίζες – Μετώπες

You are here:
Ανακαλύψτε μία μεγάλη συλλογή σε κουρτινόξυλα μετώπες - ξύλινες μετώπες & μετώπες αλουμινίου - με πρωτοποριακό design και κορυφαία ποιότητα.
Ανακαλύψτε μία μεγάλη συλλογή σε κουρτινόξυλα μετώπες - ξύλινες μετώπες & μετώπες αλουμινίου - με πρωτοποριακό design και κορυφαία ποιότητα.

Κορνίζες – Μετώπες

Ανακαλύψτε μία μεγάλη συλλογή σε κουρτινόξυλα μετώπεςξύλινες μετώπες & μετώπες αλουμινίου – με πρωτοποριακό design και κορυφαία ποιότητα. Η πλήρης σειρά μας μπορεί να σας προσφέρει ατελείωτες δυνατότητες στην στήριξη των κουρτινών και να καλύψει και τις πιο ιδιαίτερες ανάγκες σας με υλικά εντυπωσιακά & ποιοτικά.

Μετώπες - Κορνίζες αλουμινίου και ξύλινες με εκλεπτυσμένο design και κορυφαία ποιότητα.

Ξεχωρίζουν οι ξύλινες μετώπες  και οι μετώπες αλουμινίου που με ειδικές επεξεργασίες δίνουν την διαχρονική ζεστασιά του ξύλου.

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν επίσης στην εσωτερική διακόσμηση, οι μετώπες αλουμινίου, σε νέα βιομηχανικά χρώματα, τα οποία ακολουθώντας τις τάσεις του νέου design ενισχύουν την minimal διακόσμηση του χώρου.

Στην Element μπορούμε να βάψουμε τη μετώπηκορνίζα στο χρώμα που ταιριάζει ακριβώς στο χώρο σας, μέσα από την ευρεία γκάμα χρωμάτων που προσφέρει το χρωματολόγιο των RAL αποχρώσεων.

Προτεινόμενες μετώπες - κορνίζες

Επισκεφθείτε το e-shop για να δείτε περισσότερες μετώπες -κορνίζες

Photo Gallery

Στην Element θα βρείτε  μια εκλεπτυσμένη συλλογή από  μετώπεςκορνίζες σε ξύλο ή αλουμίνιο που θα αναβαθμίσουν οποιοδήποτε χώρο με το μοντέρνο και κομψό τους σχεδιασμό.  Ανεξάρτητα από το στυλ σας μπορείτε να βρείτε την ιδανική μετώπη κορνίζα που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας χάρη στην ευρεία γκάμα των προϊόντων μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφθείτε το e-shop για να δείτε σχέδια και τιμές.