Κουρτινόβεργες – Luxury Line

You are here:
Κουρτινόβεργες - Luxury Line
Κουρτινόξυλα μεταλλικά, κουρτινόξυλα πλακέ, μετώπες και διακοσμητικοί σιδηρόδρομοι σε μοντέρνα σχέδια και κορυφαία ποιότητα.
Κουρτινόβεργες μεταλλικές Aslanis & Guy Laroche

σειρά LUXURY

Στην Element θα βρείτε επώνυμες κουρτινόβεργες σε νίκελ, χρυσό ματ και μπρονζέ με εντυπωσιακό design και υψηλή ποιότητα κατασκευής. Η πολυτελής σειρά περιλαμβάνει κουρτινόξυλα Aslanis και κουρτινόξυλα Guy Laroche με εντυπωσιακά άκρα και minimal σχεδιασμό.

Όλες οι κουρτινόβεργες διακρίνονται για την λεπτομέρεια και την άψογη ποιότητά τους και περιλαμβάνουν τόσο λιτά όσο και περίτεχνα άκρα με αυθεντική καδένα ή αυθεντικές πέτρες swarovski, δίνοντας ένα κομψό αποτέλεσμα στην στήριξη των κουρτινών.

Τα μεταλλικά κουρτινόξυλα προσφέρουν μια σύγχρονη και μοντέρνα αισθητική στον χώρο ενώ η κορυφαία ποιότητα τους εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία. Διατίθενται σε ποικιλία σχεδίων και προσαρμόζονται εύκολα σε κάθε διακοσμητικό στυλ. Η λεπτή και κομψή σχεδίασή τους, προσδίδει διακριτικότητα στον χώρο, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν σωστή στήριξη και λειτουργικότητα στις κουρτίνες. Οι μεταλλικές κουρτινόβεργες είναι ιδανικές για χρήση σε σύγχρονα σπίτια και επαγγελματικούς χώρους, προσφέροντας έναν αέρα μοντέρνας κομψότητας.

Προτεινόμενες κουρτινόβεργες - σειρά luxury

Επισκεφθείτε το e-shop για να δείτε περισσότερα κουρτινόξυλα από τη σειρά Luxury

Photo Gallery

Τα μεταλλικά κουρτινόξυλα είναι ευέλικτα στη χρήση τους και επιτρέπουν την εύκολη τοποθέτηση και ρύθμιση των κουρτινών ενώ ο συνδυασμός της αντοχής του μετάλλου με την κομψή σχεδίαση δημιουργεί μια ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ποιοτική και σύγχρονη διακόσμηση.

Επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφθείτε το e-shop για να δείτε σχέδια και τιμές.