Κουρτινόβεργες σφυρήλατες

You are here:
Κουρτινόβεργες σφυρήλατες
Σφυρήλατα κουρτινόξυλα και κουρτινόβεργες με κομψή σχεδίαση και κορυφαία ποιότητα.
Κουρτινόξυλα σφυρήλατα & βαμμένα
σε βιομηχανικά παστέλ χρώματα

Εντυπωσιακά σχέδια σε σφυρήλατα κουρτινόξυλα με κομψό σχεδιασμό και με κορυφαία ποιότητα κατασκευής.

Ακολουθώντας τις τάσεις του design και με στόχο την κάλυψη και των πιο ιδιαίτερων αναγκών σας, διαθέτουμε μία ιδιαίτερη σειρά σε σφυρήλατα κουρτινόξυλα, σε πολλές και ιδιαίτερες αποχρώσεις του χρυσού, του χαλκού και του αργυρού αλλά και σε μαύρο, εκρού, λευκό και σκουριά.

Επίσης μεγάλο ενδιαφέρον στην εσωτερική διακόσμηση έχουν αποκτήσει τα νέα παστέλ βιομηχανικά χρώματα που εφαρμόζονται στα περισσότερα σφυρήλατα κουρτινόξυλα και δίνουν ένα τέλειο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Τα σφυρήλατα κουρτινόξυλα προσφέρουν μια μοναδική αισθητική ρουστίκ πολυτέλειας στο χώρο. Είναι διαθέσιμα σε μια ποικιλία σχεδίων και υλικών, επιτρέποντας την επιλογή εκείνων που ταιριάζουν καλύτερα στον διακοσμητικό στυλ του χώρου , ενώ ξεχωρίζουν  για την αντοχή και την  αξιοπιστία τους, εξασφαλίζοντας μακροχρόνια χρήση και ανθεκτικότητα.

Προτεινόμενα σφυρήλατα κουρτινόξυλα

Επισκεφθείτε το e-shop για να δείτε περισσότερα σφυρήλατα κουρτινόξυλα

Photo Gallery

Στην Element θα βρείτε τα πιο ιδιαίτερα σφυρήλατα και βαμμένα κουρτινόξυλα σε παστέλ βιομηχανικά χρώματα που θα δώσουν λύσεις και προτάσεις στη στήριξη των κουρτινών σας με το πιο εντυπωσιακό και λειτουργικό τρόπο!

Επικοινωνήστε μαζί μας ή δείτε περισσότερες πληροφορίες και τιμές για την συλλογή μας στα σφυρήλατα και τα βαμμένα κουρτινόξυλα, στο e-shop.