Συστήματα σκίασης

You are here:
Συστήματα εσωτερικής σκίασης. Ρολοκουρτίνες, κάθετες περσίδες, οριζόντιες ξύλινες περσίδες, πάνελ σκίασης

Καινοτόμα συστήματα σκίασης

Μοντέρνος σχεδιασμός, απαράμιλλη ποιότητα!

Στην Element εξειδικευόμαστε στα συστήματα εσωτερικής σκίασης και σας παρέχουμε προηγμένες λύσεις σκίασης σε ρολοκουρτίνες, οριζόντιες περσίδες, πάνελ σκίασης και κάθετες περσίδες με καθαρό σχεδιασμό και απαράμιλλη ποιότητα για τον επαγγελματικό & τον οικιακό σας χώρο. 

Εξυπηρετούμε με καθημερινές αποστολές, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Τα συστήματα σκίασης επιτρέπουν το σωστό έλεγχο της ηλιοφάνειας και της θερμότητας όπου αυτό απαιτείται και αναδεικνύουν αισθητικά το χώρο.

Η συνεργασία της Element με τα καλύτερα εργοστάσια της Ευρώπης, εγγυάται ολοκληρωμένες προτάσεις και επιλογές σε όλα τα συστήματα σκίασης – οριζόντιες περσίδες, ρολοκουρτίνες, κατακόρυφες περσίδες και πάνελ σκίασης – σε μεγάλη γκάμα υλικών όπως αλουμίνιο, ξύλο, δέρμα, screen, bamboo, nature, polyester & PVC, διάτρητα ή πλήρους συσκότισης ή blackout.

Συστήματα εσωτερικής σκίασης

Σε συνεργασία με τις κορυφαίες εταιρίες SOMFY και COULISSE σας παρέχουμε τη δυνατότητα ηλεκτροκίνησης, αυτοματισμών & κτιριακού ελέγχου σε όλα τα συστήματα εσωτερικής σκίασης, με άψογο service και πολυετή εγγύηση.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας διαθέτουμε εξειδικευμένα συνεργεία τοποθέτησης & αναλαμβάνουμε δωρεάν την επιμέτρηση του χώρου σας.

Ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις, καινοτομίες και εξελίξεις, η Element σας προσφέρει την μέγιστη ποιότητα σε μία ευρεία γκάμα συστημάτων εσωτερικής σκίασης που διακρίνονται για τον άψογο λειτουργικό και διακοσμητικό τους χαρακτήρα.

Δείτε την συλλογή μας

Όλα τα συστήματα σκίασης κατασκευάζονται σε επιθυμητές διαστάσεις. Για προσφορά στις διαστάσεις που θέλετε και για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας επικοινωνήστε μαζί μας.

Αναλαμβάνουμε αποστολές σε ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό.