Κάθετες περσίδες

You are here:
Κάθετες περσίδες με εντυπωσιακά υφάσματα και καινοτόμους μηχανισμούς. Ανακαλύψτε τις επιλογές που έχετε στο showroom της Element στη Θεσσαλονίκη.
Κάθετες περσίδες με εντυπωσιακά υφάσματα και καινοτόμους μηχανισμούς. Ανακαλύψτε τις επιλογές που έχετε στο showroom της Element στη Θεσσαλονίκη.

Υψηλής αισθητικής περσίδες

με πρωτοποριακά υλικά!

Κάθετες περσίδες 127mm
Κάθετες περσίδες 127mm

Ξύλινες κάθετες περσίδες 89mm

Οι κάθετες περσίδες αποτελούν ένα από τα πιο διαχρονικά συστήματα σκίασης επαγγελματικών χώρων, ενώ τα τελευταία χρόνια παρατηρείται η δυναμική εμφάνιση τους και στην οικιακή διακόσμηση.

Οι άψογες γραμμές, η ιδανική ορατότητα στην ανοιχτή θέση των περσίδων, η προστασία από τον ήλιο αλλά και η δυνατότητα που έχουν να μαζεύονται στο πλάι και ταυτόχρονα να περιστρέφονται για να ρυθμίσουν την φωτεινότητα, είναι μερικά από τα στοιχεία που τις κάνει τόσο δημοφιλείς.

Ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις η Element καινοτομεί, διαθέτοντας μία ευρεία γκάμα σε κάθετες περσίδες με κομψά υφάσματα, ιδιαίτερα ξύλα & λειτουργικούς μηχανισμούς, με απεριόριστες δυνατότητες εφαρμογής.

Οι κάθετες περσίδες αποτελούνται από κάθετα φύλλα πλάτους 89 & 127 χιλιοστών ενώ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι ξύλινες κάθετες περσίδες, οι περσίδες κροσσιού (string) και οι κάθετες περσίδες σε υφάσματα screen, linen, blackout και nature, όπου με το άψογο αισθητικό αποτέλεσμα που δίνουν, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως διαχωριστικά.

Στην Element σας παρέχουμε δωρεάν την δυνατότητα δειγματισμού στο χώρο σας & την σωστή λήψη των μέτρων ενώ διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό για την ορθή τοποθέτηση των κάθετων περσίδων.

Συστήματα εσωτερικής σκίασης

Όλες οι κάθετες περσίδες κατασκευάζονται σε επιθυμητές διαστάσεις, δίνοντας άρτιο αποτέλεσμα στην σκίαση του χώρου.

Για προσφορά στις διαστάσεις που θέλετε και για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας επικοινωνήστε μαζί μας.

Αναλαμβάνουμε αποστολές σε ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Δείτε τις επιλογές σας σε κάθετες περσίδες

Photo Gallery

Η εξειδίκευση και η  μακροχρόνια εμπειρία μας στον χώρο της εσωτερικής σκίασης και των κάθετων περσίδων εγγυάται όχι μόνο την ποιότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων μας, αλλά και την προσωπική και επαγγελματική εξυπηρέτηση που παρέχουμε σε κάθε μας πελάτη.

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας για να ζητήσετε προσφορά ή επισκεφθείτε το showroom και επενδύστε σε κάθετες περσίδες υψηλής ποιότητας και καινοτομίας που θα αναβαθμίσουν τον οικιακό ή επαγγελματικό σας χώρο με στυλ και λειτουργικότητα.