Οριζόντιες περσίδες

You are here:
Ανακαλύψτε οριζόντιες περσίδες ξύλινες και αλουμινίου σε μεγάλη γκάμα υλικών στην Element στη Θεσσαλονίκη.
Ανακαλύψτε οριζόντιες περσίδες ξύλινες και αλουμινίου σε μεγάλη γκάμα υλικών στην Element στη Θεσσαλονίκη.

Ξύλινα στόρια & στόρια αλουμινίου με τέλεια αισθητική

άψογη λειτουργία και αξιόπιστο μηχανισμό!
Ξύλινα στόρια ή οριζόντιες περσίδες σε ξύλο και αλουμίνιο. Στην Element θα βρείτε ξύλινα στόρια και στοράκια αλουμινίου κορυφαίας ποιότητας, ηλεκτροκίνητα και χειροκίνητα
Συστήματα σκίασης, ξύλινες περσίδες

Οι οριζόντιες περσίδες (ξύλινα στόρια & στόρια αλουμινίου) διακρίνονται για την κομψότητα τους και τη διατήρηση της μοντέρνας αρχιτεκτονικής του επαγγελματικού & οικιακού χώρου.

Στην Element με έδρα τη Θεσσαλονίκη, θα βρείτε ξύλινα στόρια και στόρια αλουμινίου σε πλάτος φύλλου 15, 25 και 50 χιλιοστά, σε ευρεία γκάμα υλικών, με ποιοτικούς μηχανισμούς, σε μοντέρνο σχεδιασμό & άρτια λειτουργία.

Ξύλινα στόρια (ξύλινες περσίδες) με διακοσμητική τρέσα και κορυφαία ποιότητα κατασκευής

Ξύλινα στόρια & στόρια αλουμινίου με σύγχρονους μηχανισμούς

Ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις του design η Element σας προσφέρει τον μηχανισμό βαρέως τύπου Αbsolute με απίστευτα ομαλή λειτουργία & απόλυτα chic design.

Τέλος σε συνεργασία με την Somfy, σας παρέχουμε την δυνατότητα της ηλεκτροκίνησης, με μπουτόν ή τηλεχειρισμό, ενώ επίσης διαθέτουμε και τα ειδικά moter Sonesse της Somfy, για αθόρυβη λειτουργία, σε συνδυασμό με την λειτουργία tilting.

Στην Element σας παρέχουμε δωρεάν την δυνατότητα δειγματισμού στο χώρο σας & την σωστή λήψη των μέτρων ενώ διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό για την ορθή τοποθέτηση των οριζόντιων περσίδων.
Ξύλινα Στόρια με διακοσμητική τρέσσα

Όλες οι οριζόντιες περσίδες (ξύλινα στόρια & στόρια αλουμινίου) κατασκευάζονται σε επιθυμητές διαστάσεις, δίνοντας άριστο αποτέλεσμα στην σκίαση του χώρου.

Για προσφορά στις διαστάσεις που θέλετε και για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας επικοινωνήστε μαζί μας.

Αποστολές σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Δείτε τις επιλογές σας σε ξύλινες περσίδες

Photo Gallery

Η εξειδίκευση και η  μακροχρόνια εμπειρία μας στον χώρο της εσωτερικής σκίασης και των οριζόντιων περσίδων εγγυάται όχι μόνο την ποιότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων μας, αλλά και την προσωπική και επαγγελματική εξυπηρέτηση που παρέχουμε σε κάθε μας πελάτη.

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας για να ζητήσετε προσφορά ή επισκεφθείτε το showroom και επενδύστε σε οριζόντιες περσίδες ξύλινες ή αλουμινίου υψηλής ποιότητας και καινοτομίας που θα αναβαθμίσουν τον οικιακό ή επαγγελματικό σας χώρο με στυλ και λειτουργικότητα.