Ρολοκουρτίνες

You are here:
Ρολοκουρτίνες και double roller σε υφάσματα screen και black out
Ρολοκουρτίνες και double roller σε υφάσματα screen και black ouτ

Κομψές ρολοκουρτίνες κορυφαίας ποιότητας

Ρολοκουρτίνες & double roller, με μοντέρνο σχεδιασμό, πρωτοποριακά υλικά & εξειδικευμένους μηχανισμούς κορυφαίας ποιότητας, σε μεγάλη συλλογή υφασμάτων από μονόχρωμα (plain), διάτρητα (screen), jacquard, microprint, λινά (linen), πλήρους συσκότισης (blackout) & υφάσματα σε φυσική υφή (nature) φτιαγμένα από οικολογικά υλικά.

Ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις, καινοτομίες & εξελίξεις και με την εγγύηση του ευρωπαϊκού εργοστασίου Coulisse, η πλήρης σειρά μας στις ρολοκουρτίνες, προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες για κάθε χώρο. Οι μηχανισμοί διακρίνονται σε χειροκίνητους ή ηλεκτροκίνητους με υψηλής τεχνολογίας μοτέρ και αυτοματισμούς Somfy ή Coulisse, προσφέροντας αμέτρητες δυνατότητες στη σκίαση του χώρου.

Με ευρεία γκάμα πρωτοποριακών υλικών & διακοσμητικών υφασμάτων, οι ρολοκουρτίνες (roller blinds) της Element είναι οι μόνες που συνδυάζουν απόλυτα την υψηλή αισθητική με την άψογη λειτουργία και την σωστή σχέση ποιότητας – τιμής.

Όλοι οι μηχανισμοί και τα υφάσματα των ρολοκουρτινών κατασκευάζονται σε επιθυμητές διαστάσεις με βάση τις δικές σας ανάγκες δίνοντας έτσι το τέλειο αποτέλεσμα στην σκίαση του χώρου

Ρολοκουρτίνες και double roller σε υφάσματα screen και black ouτ

Για προσφορά σε ρολοκουρτίνες και αυτοματισμούς Somfy, στις διαστάσεις που θέλετε, επικοινωνήστε μαζί μας.

Στην Element σας παρέχουμε δωρεάν την δυνατότητα δειγματισμού στο χώρο σας & την σωστή λήψη των μέτρων ενώ διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό για την ορθή τοποθέτηση των ρολοκουρτινών

Αποστολές σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Δείτε τις επιλογές σας

Photo Gallery

Η εξειδίκευση και η  μακροχρόνια εμπειρία μας στον χώρο της εσωτερικής σκίασης και των ρολοκουρτινών εγγυάται όχι μόνο την ποιότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων μας, αλλά και την προσωπική και επαγγελματική εξυπηρέτηση που παρέχουμε σε κάθε μας πελάτη.

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας για να ζητήσετε προσφορά ή επισκεφθείτε το showroom και επενδύστε σε ρολοκουρτίνες υψηλής ποιότητας και καινοτομίας που θα αναβαθμίσουν τον οικιακό ή επαγγελματικό σας χώρο με στυλ και λειτουργικότητα.