Χαλιά – Μοκέτες

You are here:
Χαλιά χειροποίητα, μεταξωτά, χαλιά μηχανής, χαλιά ψάθες και μοκέτες σε μεγάλη γκάμα στην Element στη Θεσσαλονίκη

Χαλιά με ξεχωριστό design!

Χαλιά μάλλινα χειροποΧαλιά χειροποίητα μεταξωτά και μάλλινα σε εντυπωσιακά σχέδια. Δείτε περισσότερα στην συλλογή της Element στη Θεσσαλονίκη.ίητα
Χαλιά μεταξωτά μονόχρωμα
Χαλιά χειροποίητα μεταξωτά και μάλλινα σε εντυπωσιακά σχέδια. Δείτε περισσότερα στην συλλογή της Element στη Θεσσαλονίκη.

Ανακαλύψτε ιδιαίτερες συλλογές σε χαλιά & μοκέτες,  στην Element με έδρα τη Θεσσαλονίκη,  για να συμπληρώσετε την τελική εικόνα του επαγγελματικού & οικιακού σας χώρου.

Χειροποίητα χαλιά & χαλιά μηχανής, χαλιά με το μέτρο, μοκέτες & καλοκαιρινά χαλιά, όλα βασισμένα στις τελευταίες εξελίξεις του design στην εσωτερική διακόσμηση, με ασυναγώνιστη ποιότητα και τέλειο συνδυασμό κομψής αισθητικής & κορυφαίας ποιότητας.

Προτεινόμενα χαλιά

Επισκεφθείτε το e-shop για να δείτε περισσότερα χαλιά

Στην Element θα βρείτε χαλιά με μοντέρνο σχεδιασμό και ιδιαίτερα υλικά όπως μετάξι & μαλλί  κατασκευασμένα στα καλύτερα ευρωπαϊκά εργοστάσια, ενώ στο τμήμα της μοκέτας θα ανακαλύψετε μία ευρεία συλλογή σε μοκέτες και χαλιά με το μέτρο κορυφαίων προδιαγραφών κατασκευής & υψηλής ανθεκτικότητας, για βαριά επαγγελματική & οικιακή χρήση.

Εντυπωσιακά χαλιά σαλονιού, τραπεζαρίας και κρεβατοκάμαρας

Carpet Collection

Στην Element ακολουθούμε τις τάσεις της εσωτερικής διακόσμησης και σας προσφέρουμε μια εκλεπτυσμένη συλλογή σε  χειροποίητα χαλιά και χαλιά μηχανής, μοκέτες επαγγελματικές και οικιακές αλλά και κομψά χαλιά με το μέτρο, που θα δώσουν λύσεις σε δύσκολους χώρους.

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα χαλιά & τις μοκέτες ή επισκεφθείτε το e-shop για τις on-line αγορές σας.