Χαλιά μηχανής

You are here:
Χαλιά μηχανής με εντυπωσιακά σχέδια και υπέροχη υφή.
Χαλιά μηχανής με εντυπωσιακά σχέδια και υπέροχη υφή.

Ανανεώστε το χώρο σας με κομψά χαλιά μηχανής!

Χαλιά μηχανής με εντυπωσιακά σχέδια και υπέροχη υφή.

Μοντέρνα & κλασσικά χαλιά μηχανής με ιδιαίτερο design και εντυπωσιακές αποχρώσεις. Χαρακτηρίζονται από το γεμάτο πέλος τους – τα περισσότερα με 1.000.000 κόμπους το τ.μ  και την ειδική επεξεργασία των ακρυλικών ινών τους, που προσδίδει σε ορισμένα χαλιά την υφή του μεταξωτού και σε άλλα την υφή του μάλλινου, σε συνδυασμό με την τέλεια αίσθηση του βαθύ πατήματος.

Εντυπωσιακά χαλιά μηχανής για σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα, κρεβατοκάμαρα και παιδικό. Με ιδιαίτερη υφή και κορυφαία ποιότητα κατασκευής.

Σημαντικό στοιχείο των χαλιών μηχανής, είναι πως είναι πλενόμενα, γεγονός που καθιστά τα χαλιά αυτά πολύ εύκολα στη χρήση, μηδενίζοντας το κόστος συντήρησης.

Με ιδιαίτερα σχέδια και μοναδικές μοντέρνες αποχρώσεις μπορούν να προσαρμοστούν σε οποιοδήποτε στυλ διακόσμησης, από το πολύ κλασσικό μέχρι και το πιο μοντέρνο.

 

Προτεινόμενα χαλιά μηχανής

Επισκεφθείτε το e-shop για να δείτε περισσότερα χαλιά μηχανής

Χαλιά σαλονιού μηχανής με εντυπωσιακά σχέδια και υπέροχη υφή.

Η απόλυτη σχέση ποιότητας – τιμής που χαρακτηρίζει τα χαλιά της συλλογής αυτής, αποτελούν μία μακροχρόνια επένδυση  και μία άριστη επιλογή για το χώρο σας.

Photo Gallery

Η μεγάλη ποικιλία σχεδίων και μοναδικών μοντέρνων αποχρώσεων επιτρέπει την εύκολη προσαρμογή των χαλιών μηχανής σε οποιοδήποτε στυλ διακόσμησης, από το πιο κλασικό μέχρι και το πιο σύγχρονο. Αυτό καθιστά τα χαλιά αυτά ιδανική επιλογή για χώρους που αναζητούν μια αίσθηση διαχρονικής κομψότητας και στυλ.

Επικοινωνήστε μαζί μας για διαθεσιμότητα και τιμές ή επισκεφθείτε το e-shop μας για τις on line αγορές σας.